Z racji tego, ze w bibliotece brakuje np: panteonu bogów, mogę udostępnić materiały które "zakosiłem" kiedy Ralz postawił stare forum. No chyba ze Ralz sam się pofatyguje ;d
Co do demotów. Też mam.Ale siedzę tylko w poczekalni bo główna śmierdzi "ruską propagandą" ;d
Nie wiem czy widzieliście, ale zaczęliśmy akcję by pozyskać ludzi do gry z nk. (nie bijcie)
Widziałem kiedyś propagandę na demotach związaną z eRepublik. Może spróbować też tak z wojami?
Ja tez myślałem, ale o artykule na wykop.pl. Co do reklamy wojów, jakiś miesiąc temu wpisałem "Seavran: wojownicy" i zagłosowałem we wszystkich toplistach, reklamach i artykułach jakie znalazłem. A demot to pewnie byłby związany z losowością wojów Co do nk to mam średnie ten nooo... zapomniałem słowa ;d średnie zdanie ;d
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum