Rzeczywiście, powstające na początku BBP na s2 zapowiadało się średnio. Teraz chodź już nie gram tam od jakiegoś czasu, lubię przeglądać rankingi. Widać że BBP zrobiło ogromny postęp, nie mówię już nawet o tym że turniejowe rankingi kończą na 1- szych miejscach, to znaczy że mają sporo aktywnych graczy. A to chyba najważniejsze teraz, kiedy gra cały czas traci na popularności
ale do BBP poszli ludzie z rozwalonego CK. Ja wątpię żeby BBP liczyło się na s1 o ile powstanie (a chciałbym się mylić) chociaż to już nie jest to samo BBP co było ery temu póki co na BBP nie stawiałbym za wiele.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Raz Narciwalowi prezent zrobilem na wojne i juz wymyślają BBP było 2x na 1 miejscu. Na poczatku ery i teraz. LGT to nadal siła dominujaca. Aczkolwiek gadalem z Narciwalem przez GG i licze na dobry start na s1, zwlaszcza ze widże jak powracają starzy bordowi (Aller, Amris) i tylko brakuje Stroga ;d
Tak sobie myślę pomimo tego, że dużo ludzi z bordo po 75 smiga do GWN to jednak to jest Bractwo Bordowego Płaszcza- barwy jednej ze szkół, ten czynnik może dać im pewną przewagę. Jeśli zostanie dobrze wykorzystany.
Jeśli. Niestety przez ostatnie ery nie było tego widać. Teraz, gdy nie ma tylu graczy, wątpię, by nagle się to zmieniło. Chyba, że tą gildię wybiorą niezdecydowani, ale tutaj może odstraszać ta bordowość
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Emil, w BBP z CK jestem tylko ja i Silchas Ruin(a przynajmniej był w czasie wojny). Reszta poszła do LGT(Elian, Denarius), do MP(Aaron Kędziorek, przez chwilę ja), skasowała postacie(z połowa) albo nie gra i siedzi dalej w CK(3 sztuki).
Powstała Turkusowa Gildia, ale została założona przez osoby kompletnie nieznane. Czołówka TSR(jeśli można tak to nazwać ) ruszyła do gildii nie związanych bezpośrednio ze szkołą, za to w większości nastawionych na klimat(TP, LP, PMC itp.)
A CE to gdzie? Tam się zaczęło TP i Runiczna Strażnica ;d
Błąd. Runiczna Strażnica istniała niezależnie od CE. A potem się połączyły i stworzyły TP. Nie napisałem o nich, bo istniały jak zaczynałem grać i całą erę spędziłem w Turkusie. A wtedy były jeszcze Demony Nocy i DSG
Owszem, były/są nawiązaniem do Turkusu z racji tego, że stworzyli je Turkusowi. Tak samo Horda. Ale nie podciągałbym tego aż tak bardzo - tutaj potrzebna jest znajomość założycieli/dowództwa.
A skoro o Hardim mowa to przypomniał mi się jeszcze SK założone przez Rakllena/Simona
Tylko 3ba coś na tego rycka poszukać oby się znoof nie panoszył jak berek ostatnio
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum