Miodne gierki Pamiętam jak się tym zagrywałem jakieś 10-12 lat temu ;-)
Ciężko tylko stwierdzić czy można gdzieś jeszcze dostać oryginał, bo to już naprawdę starocie.
Ja ostatnio znalazłem Mega starą gierkę:
Battle Isle Phase 4: Incubation
Podobne do Ufo i od razu za jednym zamachem całą musiałem przejść
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Taa, zwłaszcza jak ubilo sie 3 doświadczonych członków tylko dlatego, że ta dziwna broń na ramieniu okazala się masówą Ale i tak oddział z 2 laserami i jetpackami jest imba
Ja tam też mam Warhammera, czasami z Leithainem sobie pogrywam, ale pro nie jestem Ulubieni to ofc. Eldarzy. Ale chyba sobie z wami nie pogram bo mam tylko podstawkę i ten pierwszy dodatek Winter Assault
Jak Dark powiedział też mam warhammera (Złotą kolekcje). Ale we dwoch mamy problemy z 2 kompami na trudnym... Też gram eldarami czasami jeszcze orkami.
Ale we dwóch mamy problemy z 2 kompami na trudnym...
Hmm... to faktycznie nie jesteście pro:P Najczęściej gramy na bardzo wolnej szybkości gry (czasem wolnej) - bo na innych nie da się połapać, za dużo klikania itd - Ale gramy na poziomie obłąkanym (jest kilka map gdzie gramy na bardzo wysokim, bo na obł. dostajemy po dupie). Może ze względu na szybkość gry macie problem z wygraną?
Kolejną sprawą są Eldarzy - są super, ale uznaję ich za rasę wsparcia. Gram nimi jeżeli gramy gry typu 3vs3. W grach 2vs2 nie gram nimi bo tylko zaniżam szansę na wygraną mojej drużynie. Posiadają tylko 1 ciężką piechotę (Pająki Spaczni) a cała reszta to mięso armatnie A tych zanim się dostanie, to ho ho ho Ciężko nimi wygrać.
EDIT:
Ok, jest całkiem spore grono.
Na hamachi założyłem nową sieć:
Nazwa: WH40K Battleground
Hasło: qazxswedc
Na razie dołączajcie, potem się pomyśli o pierwszej grze.
_________________ What I cannot create, I do not understand. - Richard Feynman
Ale we dwóch mamy problemy z 2 kompami na trudnym...
Hmm... to faktycznie nie jesteście pro:P Najczęściej gramy na bardzo wolnej szybkości gry (czasem wolnej) - bo na innych nie da się połapać, za dużo klikania itd - Ale gramy na poziomie obłąkanym (jest kilka map gdzie gramy na bardzo wysokim, bo na obł. dostajemy po dupie). Może ze względu na szybkość gry macie problem z wygraną?
Kolejną sprawą są Eldarzy - są super, ale uznaję ich za rasę wsparcia. Gram nimi jeżeli gramy gry typu 3vs3. W grach 2vs2 nie gram nimi bo tylko zaniżam szansę na wygraną mojej drużynie. Posiadają tylko 1 ciężką piechotę (Pająki Spaczni) a cała reszta to mięso armatnie A tych zanim się dostanie, to ho ho ho Ciężko nimi wygrać.
Graliśmy głównie jak jeden był u drugiego na dwa kompy Hmm, graliśmy na normalnej predkosci (znaczy nic nie przestawialiśmy) ale oboje eldarzy to może dlatego
Heh, ja zleizarem na najwyzszej predkości kosiliśmy 2 kompy tyranidów na poziomie trudnym
Tyranidzi na dużych mapach rozwijają skrzydła. A to co sie wyprawialo to masakra. Przegraliśmy 4 razy za piątym dopiero wygraliśmy gdyż nie czekaliśmy aż się rozbuduje tylko rush na bazę proponuje tak an tyranidów skoczyc. Wtedy mozna poczuć świat warmłota
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum