To ja czekam na potwierdzenia przybycia bo nie wiem ile osób będzie chętnych a chciałbym jakieś miejsce w lokalu poszukać
komórka moja 696058994 prosiłbym potwierdzenie w postaci smsa bo na forum zaglądam raz dwa razy dziennie.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Kamil - u mnie wszystko zalezy jak sie ulozy trasa po Polsce - temat w tym dziale.
Wrocek jest w kierunku Katowic - a siedziec tutaj w Gryficach jeszcze 3 dni by potem sciagnac na Wrocek - nie wysiedze - w tygodniu tutaj lipa - brak studentow - wiec tylko w weekend sie cosik dzieje
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Przypuszczam, że jakbyśmy przyjechali, to już byłby ledwo żywy O 21 wpadliśmy na genialny plan, żeby tam jechać, już posprawdzałam pociągi i wszystko ale Khere po długim namyśle (15sek) stwierdził, że jednak nie ma sensu. W sumie to chyba miał racje, bo we Wrocławiu byśmy byli o 3, ale ja byłam gotowa jechać Tylko samej tak głupio po nocy... Mogłam już wynająć tę limuzynę...
Suma sumarum żałuję bardzo, że jednak nie pojechaliśmy. Innym razem najwyżej
Edycja:
A może by tak w ramach rewanżu pojechać do Wrocławia 2 października w piątek? Bo akurat 3 mam wolne
Heh, no to miło. Właśnie tak wczoraj rozmawialiśmy o jakimś spotkanku w październiku (co prawda padł termin w okolicach połowy miesiąca, ale mi z pewnych względów na początku nawet bardziej pasuje ).
Żet, z tego co wiem Twoja komóra została u Emila tylko była w stanie rozładowanym. A w ogóle to ciężki jesteś (szczególnie jak stawiasz opór), więcej Cię nigdzie nie noszę .
Acha, i jeszcze na Lathi muszę nakrzyczeć... ale to może nie publicznie .
Żet
Emtick
Theo
Clive
Sigmar
Wielki Topór
Vitriol
?apówka
Cornox
Enigma
Ludzie z poza wojów:
Stefan
Elfu
Szczurek
Daniel
Aga
Dagmara
Marta żona Vita o ile pamiętam jej dawny nick to Fenferida?
Jeszcze jeden kumpel Stefana ale zapomniałem imię...
i jakieś 5 panienek co wyrwał je Emtick
Ogólnie to te potwory otworzyli kolejną chyba już 10 flaszkę wódki od wczoraj i znów każą pić... oni są potworami strasznymi potworami. O i właśnie żet wyczuł moment i wpadł dokładnie w czasie kiedy otworzyli korek wódki... czy to zbieg okoliczności?
Jest hardcore Clive już spóźnił się na jeden pociąg, Wielki Topór już na dwa a Żecik spóźnił się na ostatni pociąg do Raciborza... fatum fatum
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
to 24 był lutego poranna zrzedła mgła i wyszło z niej siedem porąbanych kryp, razem bracia aż po zmierzch, znów pijatyka no znów pijatyka pijatyka cały dzień i porąbany łeb i porąbany clive razem bracia aż po zmierzch
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum