zdaje się, że kumpel Jenna wysłał koszulki w poprzednim tygodniu, więc zaraz powinny dojść
tak mi możesz pisać co tydzień. Zdawać to mi się może że jutro będzie koniec świata. Brak potwierdzenia więc można to sobie wsadzić w dupę i podetrzeć się tym.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
tak mi możesz pisać co tydzień. Zdawać to mi się może że jutro będzie koniec świata. Brak potwierdzenia więc można to sobie wsadzić w dupę i podetrzeć się tym.
czym mam sie podetrzec postem? A swja droga to sam sie niecierpliwie a nie chce mi sie brzydko pisac
Nie mam potwierdzenia jakie mógłbym Wam zeskanować. Znajomy powiedział, że wszystkie paczki poszły. Teraz wszystko w rękach Poczty Polskiej. Przepraszam, że tak długo ale naprawdę to już nie moja wina.
Dopisz komentarz do postu Wysłany: 2009-09-28, 17:03 [Ignoruj] [Cytuj] [Edytuj] [X] [ !!! ]
zdaje się, że kumpel Jenna wysłał koszulki w poprzednim tygodniu, więc zaraz powinny dojść
odjąć i prosty wynik wychodzi... a koszulek dalej nie ma one idą z Tajlandii czy może z Malediwów że to tak długo trwa?
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Nigdzie jeszcze nie doszły... No sorry ale nawet poczta tak cienko nie działa No chyba, że Jenn między koszulkami umieścił po kilu jakiegoś środka psychoaktywnego to pewnie CBŚ zgarnął nasze koszulki. Innego powodu takiego opóźnienia nie widzę. W każdym bądź razie od roku nie zdarzyło mi się aby paczka wysłana pocztą szła dłużej niż 5 dni roboczych, a wysyłam tego naprawdę sporo.
jak na moje to zamowienie nie zostalo zrealizowane szkoda ze koszulki najpierw nie przeszly przez rece Jenna bo teraz to reklamować ciężko jak koszulki zostały rozesłane
Ostatnio zmieniony przez Loki 2009-10-16, 13:24, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum