Wstawia się trzy liczby (każda w inne okienko, na minusie też mogą być). Przy odrobinie szczęścia i cierpliwości, (bo niektóre naprawdę długo się rysują) wychodzą takie rysunki że ho ho
UWAGA: Czasem rysik się 'psuje' przy dużych wartościach (lub słabym kompie ), przez co za pierwszym wklepaniem liczb może wyjść co innego niż przy kolejnych!
od Razla lepsze, nie ma zbędnego syfu, reklam etc a jest reset oraz strzałki (można wszystko robić myszką i olewać klawiaturę)
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
to jest najlepsze ale trzeba trochę poczekać aż się zrobi
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
A czy ktoś zna wzór na Gwiazdę Dawida?? Bo mi się tylko udało 5-kąty a dwóch trójkątów nie potrafie buhuuu....
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
1000 0 1000 się da pięciokąty więc czemu nie trójkąty?
Ogólnie bardzo ciekawe rysunki (na zasadzie nieregularnych powtórzeń w obrębie koła) osiąga się przy współrzędnych typu:
X/1+++/1+++
np:
34/1111/1111
89/1111/1111
110/1111/1111
1/1999/1999
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Bo zauważ, ze wszystko co rysujesz, się zapętla (zacznie w końcu dotrze do miejsca skąd zacząłeś) - czyli to jest jedna figura. Z tego względu, żeby otrzymać gwiazdę Dawida, musisz narysować dwa osobne trójkąty
_________________ "Wojna to wojna, a nie cholerne przedszkole."
Best Book evar: "Mistrz i Małgorzata" Michaiła Bułhakova.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum