Ostatnio łape sie na tym ze co siąde w pokoju woje juz skrzypia;p Zaczynam sobie przeglądać wszystkie zakładki, wiadomości, sklep to juz wogole masakra z czasem a potem jeszce forum...
Spokojnie, do fanów Ołgejmopodobnych gier jeszcze nam daleko. A ich od kompa do zakładu odciągnąć się nie da. Chyba, że tam będzie inny z dostępem do netu.
Przy grze, z 2-3 razy dziennie, za to na forach, tak z pół dnia
Z tym że zależy jak to rozumieć, bo ja w tym czasie robie setki innych rzeczy, a fora to takie krótkie przerywniki
Ja siedzę na wojach dosyć często - praktycznie cały czas. Klikam sobie w sklep, patrzę co kupić, na co zbierać, w co pakować, leniwie wyklikuje turki, sprzedaje wypadajki, znowu patrzę w sklep a potem jeszcze w pocztę
Przyznaję się JESTEM WOJOMANIAKIEM
_________________ "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
Jak mam czas to mi odbija i siedzę przez parę godzin, tylko sprawdzając czy jest jakiś nowy post lub wypowiedź na SB W końcu muszę dogonić osobę na pierwszym miejscu, w rankingu "łączny czas wizyt"
A w woje to też czasami czekam, aż mi 2 turki przybędą
Ja jestem typowym MMORPG'owym NO-Lifem xD Woje są u mnie włączone 24h/dobę (tak, nawet w szkole na przerwie w bibliotece). Nie mówiąc już o forach... przez moją niepohamowaną żądzę pisania czegoś na forum, zraziłem do siebie swego czasu całe BBP i część Veass.
Powiem tak. Jak tylko nie gram w WoWa, albo się chemii nie ucze to siedzę, na różnorakich forach. A to to, a to BG, a to jeszcze inne jakieś. Wojów odpalam jak mi się przypomni Czasami jest to kilka razy dziennie, czasami raz, a czasami nawet wogóle
Ja siedzę sporo na wojach, jak tylko jest sens wbić i wydać turki (conajmniej 8-10 turek) to na chwilkę wpadam.
(To tak jak z obiadem najpierw jedna duża porcja dla zabicia głodu, a później dokładki dla smaku i przyjemności )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum