Czy można wrócić do stanu z poprzednich for i ujednolicić u wszystkich kolory czcionek a nie admin ma inny kolor mod inny a użytkownicy piszą sobie jak chcą ja rozumiem każdy pisze jak lubi ale mnie już to wkurza jak muszę przestawiać widoczność monitora żeby odczytać co poniektóre posty
Może odpowiedni wpis do regulaminu ujednolici nam kolor na standardowy czarny?
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
ja wiem że są pisane one automatycznie w tych kolorach i chyba dałem do zrozumienia że mi chodzi o to że admin ma swój kolor mod swój a użytkownik może pisać na różnorakie kolory
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Ja nie wiem jakie jest do końca uzasadnienie takiego stanu rzeczy jak jest teraz... I tak przecież widać po nicku who is who...
A jeśli gwardzista chce coś dopisać w czyimś poście, kolorkiem, no to nie jest to aż tak wielki wysiłek żeby wybrać ten kolor z listy, tak jak to może zrobić każdy.
Tak jak jest teraz jakoś specjalnie mnie nie razi, ale jako konserwa z krwi i kości uważam, że takie zmiany są niepotrzebne. Tak jak było - było dobrze.
Oj źle się wyraziłam :-) Chodziło mi o to, czy chcecie, żeby zabronić pisania całych postów na kolorowo, zostawiając przy tym oczywiście możliwość zmieniania koloru tekstu.
Średnio mi się to podoba, może zróbmy tak - mod kolorowania postów adminów i modów zostanie usunięty (o ile reszta się zgodzi), a ja po prostu napiszę do Koniaka i Punia (bo chyba tylko oni piszą kolorowo) z prośbą o pisanie na czarno. Już kurcze nie popadajmy w paranoje, żeby kazać komuś pisać konkretnym kolorem
Mi chodzi o to żeby narzucić od góry czarne posty u wszystkich a nie tak jak teraz że admini i modzi mają inne kolory (czytaj kasacja tego moda o którym pisze Szilka) a użytkownikom zwracać na forum ogólnym że piszemy czarną czcionką a na forach szkół to już mi rybka. Może być i pisanie nawet w kolorze szkoły tak jak robi to Koniak i kilku innych użytkowników u nas w szkole
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum