Wstępnie chciałbym się zjawić w Kraku w dniach 21-23 lub 28-30 chodzi naturalnie o styczeń. Chętni do wypicia piwka się pewnie znajdą teraz mam tylko pytanie czy macie namiar na jakiś tani hotel lub hostel lub czy ktoś byłby tak chętny żeby mnie przenocować gdzieś tam podłoga sama mi w pełni wystarczy no i tylko co do wymagań do pewne i łatwe dojście do toalety
A może by zorganizować jakiś większy zlocik?
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Ostatnio zmieniony przez Emilka 2010-12-21, 17:33, w całości zmieniany 1 raz
Też za - co do lokum to z wiewiórczą połową pogadam;)
_________________ Praca nauczyła mnie wielu rzeczy, między innymi tego że honor należy zostawić dla przyjaciół - wrogom strzelaj w plecy, bo inaczej oni cię zastrzelą...
Ja proponuję na spotkanie HoB (nie na nocleg - czyli to co Az) - już rozmawiałem z Emilem i knajpa w której jest Raciborskie musi być po prostu dobra :-) Mam nadzieje, że Khere wytrzyma i też się pojawi.
Ralz wpadniesz? Może ktoś kopnie też Wojtka by wpadł?
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Jeśli byłby nocleg za darmolca u kogoś kto mnie nie ukradnie mógłbym się zastanowić - jeśli to akurat byłby wolny weekend. Może jakaś domówka, parapetówka, urodzinki (np. kota znajomej) czy inna imprezka?
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Widzę, że temat zdechł ostatecznie? Skoro Emil ma nocleg u Causa, to kiedy ta biba?
_________________ Praca nauczyła mnie wielu rzeczy, między innymi tego że honor należy zostawić dla przyjaciół - wrogom strzelaj w plecy, bo inaczej oni cię zastrzelą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum