Gabinet, nigdy nie halasliwy, osunal sie glebiej w cisze.
Tytulu nie bedzie. Bo nie
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
W oparciu o wykres (rys. 2-16) Kamersztajn opracował formułę empiryczną, na podstawie której można obliczyć współczynnik spadku przepływności rurociągu.
Fascynujące, nie?
_________________ "Cynik jest perfidnym łajdakiem, który postrzega świat takim jaki jest, a nie takim jaki być powinien"
- Daje pan, Generale, stuprocentową gwarancję przeżycia teleportacji?
Akurat wróciłem z biblioteki, i na biurko koło PCta rzuciłem "W kraju niewiernych" - taki zbiór opowiadań Dukaja.
Edit: Właściwie to całe szczęście, że akurat ja rzuciłem na biurko bo obok biurka stoi cały regał z fantastyka i słownikami...
Edit2: Muszę to napisać:
przeprowadziłem doświadczenie. Gdybym akurat nie wrócił z biblioteki najbliżej (bo dokładnie na wysokości biurka i z brzegu) leżałby English Cobuild Collinsa. Tako rzecze piąte hasło na 56 stronie:
Cytat:
anarchistic /ˌæn.əˈkɪs.tɪk/
1) An anarchistic person believes in anarchism. Anarchistic activity or literaturepromotes anarchism.
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum